Paneli za podno grijanje

U izgradnji stambenih, ali i javnih objekata, je sve češće prisutan sistem grijanja odozdo, odnosno, sistem podnog grijanja. Takav sistem je poželjan u objektima koje treba brzo zagrijati ili pak održavati konstantnost temperature u njima.

Postavljanje Galatop panela za podno grijanje je krajnje jednostavno i mogu se ugraditi ispod svih tipova podnih obloga, kao što su parket, laminat, brodski pod, linoleum, keramičke pločice, kamene ploče i druge vrste podnih obloga.

Cijevi podnog grijanja sada može da postavi samo jedna osoba, čime se smanjuju vrijeme i troškovi instaliranja.

Paneli Galatop su idealno rješenje kada je potrebno brzo završiti posao i kada se traži postavljanje podnog grijanja u tankom sloju. Ovaj način izvođenja je naročito pogodan kod renoviranja prostora. Lako i brzo se instaliraju, pa su paneli za poboljšanu emisiju toplote idealno rješenje za ljude koji traže udobnost uz energetsku efikasnost.

Dopustite da naši energetski Galatop paneli daju Vašem domu udobnost i unaprijede kvalitet života. Zahvaljujući tehničkim karakteristikama panela možete imati ugodnu sobnu temperaturu uz ugodno topli pod, bez obzira na konstrukciju poda. Galatop paneli Vam daju slobodu da preuredite Vaš životni prostor upravo onako kako želite, te mogućnost da slobodno uživate u svakom kutku Vašeg doma i u najhladnijim zimskim danima.

Sama udobnost nije jedini razlog za odabir Galatop panela. Obezbjeđuje Vam minimalnu potrošnju energije, fleksibilnost, trajnost, smanjeni prenos buke (odličan zvučni izolator), ne apsorbuje vodu, nezapaljljiv je i što je jako važno nema gubitaka energije, jer panel emituje toplotu prema svom gornjem dijelu, odnosno, prema podnoj oblozi usljed čega se gubitak energije smanjuje 10 - 20%. Sve ove karakteristike čine Galatop panele ekonomski isplativim i posebno funkcionalnim sa stanovišta zaštite okoline. Naročito atraktivnim ih čine niži troškovi ugradnje u odnosu na sisteme za podno grijanje sličnih osobina.

Dimenzije panela su 665 x 35 x 1290 mm, težine su cca 4kg, a promjeri za cijevi su 16 i 17 mm. Direktno na panel se postavlja željena podna obloga, čime je opet ostvarena ušteda, jer nema potrebe za dodatnim slojem između panela i podne obloge kao što je slučaj u nekim drugim sistemima podnog grijanja.

Investicija u Galatop panele za podno grijanje je Vaša ušteda na dugogodišnjem nivou. Mislite na Vašu budućnost. Galatop podni paneli su korak više na Vašem putu ušteda, kako energetskih, tako i ekonomskih.

   
 

Nema više članaka u ovoj kategoriji. Ako se prikazuju potkategorije, one mogu da sadrže članke.

Betonski prouzvodi Galatop, Prijedor