Proizvodi od betona

Beton kao građevinski materijal je kompaktan spoj cementa, agregata (šljunka ili pijeska) i vode. Zahvaljujući reakciji vode i cementa on postaje izuzetno tvrd materijal poželjan za upotrebu u građevinarstvu. Galatop je prepoznao njegove prednosti i dajući mu različite oblike učinio ga atraktivnim elementom uređenja bilo kog otvorenog prostora.

Svi Galatop betonski proizvodi su napravljeni od prirodnih sirovina u ekološki prihvatljivom procesu proizvodnje, a kao takvi imaju i mogućnost kasnijeg recikliranja. Napravljeni su od vibro-presovanog betona koji daje ovim proizvodima čvrstinu i otpornost na atmosferske uticaje, te izuzetno dug vijek trajanja.

Široka paleta boja i različiti oblici Galatop betonskih proizvoda čine ih idealnim izborom za parterno uređenje otvorenih površina kao što su: parkovi, trgovi, šetališta, pješačke staze, vrtovi, dvorišta, parteri javnih objekata, parking prostori isl.

U ponudi kompanije se nalazi preko 400 različitih modela, kao i mogućnost projektovanja i izrade pojedinih modela prema želji kupaca.

Sve što poželite uraditi od betona spremni smo da realizujemo.

Betonski prouzvodi Galatop, Prijedor